- Po18. 11.
- Zupa kapuśniak z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), pierogi ruskie (150g), surówka koperkowa (50-60g), woda z cytryną/kompot
wieloowocowy (250ml) + owoc.seler, gluten. - Wt19. 11.
- Zupa z ciecierzycy z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), ziemniaki (170g), pulpety w sosie koperkowym (80-90g), surówka z buraczków (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, jaja, mleko.
- Śr20. 11.
- Zupa biały barszcz z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), kasza jęczmienna (150g), gulasz wołowy (100g), surówka z ogórków kiszonych (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, mleko.
- Cz21. 11.
- Zupa ogórkowa z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), ziemniaki (170g), kotlet a’la schabowy (80-90g), mizeria (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, jaja, mleko.
- Pt22. 11.
- Zupa pomidorowa z makaronem pełnoziarnistym, z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), ziemniaki (170g), paluszki rybne (100g), surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem (50-60g), woda z cytryną / kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, jaja, mleko.
- So23. 11.
- Nieczynna
- Ni24. 11.
- Nieczynna
Alergeny
Lista alergenów widoczna jest przy każdym zestawie obiadowym!