- Po17. 02.
- Zupa grzybowa z zacierką i warzywami korzeniowymi (250-280ml), ziemniaki (170g), kiełbasa z rusztu (100), kapusta zasmażana (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml) + owoc.seler, gluten., mleko.
- Wt18. 02.
- Zupa pomidorowa z makaronem, z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym(250-280ml), ziemniaki (170g), kotlet drobiowy ,,Pożarski” (80-90g), surówka wiosenna (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, jaja, mleko.
- Śr19. 02.
- Zupa gulaszowa z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), ryż pełnoziarnisty (150g), pieczony udziec drobiowy (100g), surówka z marchwi, pora i jabłka (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten., mleko.
- Cz20. 02.
- Zupa krupnik z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), bitka wołowa (90-100g), kopytka (150g), buraczki (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, jaja, mleko.
- Pt21. 02.
- Zupa koperkowo - łososiowa z warzywami korzeniowym (250-280ml), makaron pełnoziarnisty (150g), truskawki w sosie śmietanowo - jogurtowym (100g), woda z cytryną / kompot wieloowocowy (250ml) + owoc.seler, gluten, jaja, mleko.
- So22. 02.
- Nieczynna
- Ni23. 02.
- Nieczynna
Alergeny
Lista alergenów widoczna jest przy każdym zestawie obiadowym!